Home Naslovnica DOK SRBE VOJSKA POD ORUŽJEM DRŽI POD ‘KLJUČEM’, MIGRANTI NESMETANO CIRKULIRAJU

DOK SRBE VOJSKA POD ORUŽJEM DRŽI POD ‘KLJUČEM’, MIGRANTI NESMETANO CIRKULIRAJU

0
DOK SRBE VOJSKA POD ORUŽJEM DRŽI POD ‘KLJUČEM’, MIGRANTI NESMETANO CIRKULIRAJU

Dok su u susjednoj Srbiji, restrikcije slobodnog kretanja, mjere samoizolacije, zaustavljanje proizvodnje…, još strože nego kod nas, uvedeno je izvanredno stanje i vojska s dugim cijevima je na ulicama, migranti i dalje, izgleda, slobodno cirkuliraju.

Kartica i upute za korištenje na engleskom i bliskoistočnim pismima (autor anoniman – poznat redakciji)

Prema informacijama do kojih smo došli iz pouzdanih izvora, svakodnevno pristižu novi, a aktualna srpska vlast iz tamošnjoj javnosti još uvijek nejasnih razloga, ne samo da ne reagira zatvaranjem granica već, naprotiv, potiče i pomaže njihov dolazak, te im organizira razmještanje širom Srbije.

Većina stanovništva, još uvijek u šoku zbog epidemije i uvedenih mjera, baš kao i kod nas, ali i u cijelom svijetu, ne razmišlja što nas čeka kada se i ako ova priča s virusom COVID-19 završi – naime financijska, gospodarska kriza pogoditi će nas sve kao maljem, puno gore nego 2008., a od svega će profitirati malobrojni. Profitirati i to ne malo nego enormno. Prije svih biti će to međunarodni ‘banksteri’ koji se uvijek hrane tuđom nesrećom, a ratovi, elementarne nepogode, epidemije, gospodarski slomovi država, za njih su zlatni rudnici. No to je neka druga tema.

Srbiju je jučer iz medijske masovne hipnoze vijestima o koronavirusu, epidemiji, zaraženima, umrlima…, na kratko potresla vijest da je državna, Poštanska štedionica, migrantima koji su trenutno u Srbiji ili u tranzitu kroz nju, u suradnji s EU, podijelila poklon platne kartice sa nepoznatim iznosom novca na njima.

Istovremeno, Vlada RS je najavila kako će svojim građanima isplatiti jednokratnu pomoć u iznosu od po 100 eura zbog krize izazvane epidemijom i izvanrednim stanjem, ali tekkada se izvaredno stanje ukine – donosi portal ‘mediagroup’.

I dok na društvenim mrežama građani Srbije negoduju zbog takvog poteza, neki upućeniji objavljuju i informacije koje se skrivaju od tamošnje javnosti, poput onih kako se u vojarnama, koje se prazne od ljudstva i opreme, organiziraju novi prihvatni centri.

Kupuje li Aleksandar Vučić takvim potezima naklonost EU, zaljevskih zemalja s kojima sklapa poslove, a posebno obitelji Soroš, s čijim se članom, svojim imenjakom, sinom notornog Georga Soroša, sastao barem pet puta, koliko je to bilo objavljeno u javnosti?

Sa Sorošom juniorom koji sada operativno vodi očeve poslove, da podsjetimo, nedavno se sastao i hrvatski premijer Andrej Plenković s čime se Soroš mlađi u pohvalio na svom twitter profilu naglašavajući kako je s hrvatskim premijerom razgovarao o problematici migracija, te o demografskoj slici Hrvatske.

http://normabelcom.wwwnl1-sr3.supercp.com/multimilijarder-se-razotkrio-poziva-na-nezakonit-rat-u-siriji/