Home EU Forza Italia!

Forza Italia!

0
Forza Italia!

A sada nešto posve drugačije! Migrantska najezda, pandemija koronavirusa, unutarstranački izbori u HDZ-u…, sve je to ‘kamilica’ prema vijesti nakon koje više ništa neće biti isto!

Političar, biznismen i playboy, neponovljivi Silvio Berlusconi, kojem, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog scene njegovog dolaska na NATO skup u Njemačkoj gdje ga je, netom prije nego što će ga pozdraviti njemačka kancelarka Merkel, netko nazvao na mobitel, unio je radikalne promjene u svoj život!

Berlusconi (83), prekinuo je, naime, 12 godišnju vezu s tridesetpetogodišnjom Francescom Pasquale! I to ne na uobičajen način već je razočarana Francesca o tome da je ljubav pukla obaviještena službenim priopćenjem stranke ‘Forza Italia!’

Silvio i Francesca

Francesca, osim što je, čini se, došla u dob za koju je Silvio procijenio kako je previsoka za njegove standarde, zamjerila se i vodstvu njegove stranke jer je, priča se, oštro kritizirala Berlusconievog glavnog koalicijskog partnera Mattea Salvinia. A miješanje u politiku stranke niti Silvio, a niti njegovi suradnici, više nisu željeli trpjeti.

‘Osjećam se izdanom. Čovjek, prijatelj, kojeg sam toliko voljela – ostavio me je’, žali se Francesca prijateljima istučući kako je ‘uvijek prema njemu gajila iskrene osjećaje i poštivala njegovu obitelj i njegovu djecu’.

Silvio Berlusconi, pak, prekid nije komentirao – trenutno je u vili svoje kćeri u blizini Nice u Francuskoj gdje se sklonio dok histerija koju je koronavirus izazvao u Italiji ne prođe. No ‘vitez’ kako ga u Italiji još zovu, pobrinuo se da mu dani ‘u izolaciji’ ne prolaze u dosadi.

Marta Fascina

S njim je nova odabranica njegovog srca, tridesetogodišnja Marta Fascina, mlada zastupnica njegove stranke u talijanskom parlamentu i članica parlamentarnog Odbora za nacionalnu sigurnost koja čak i na ruci ima istetovirane njegove inicijale: ‘S.B.’. Marta, koja je, naravno, mlađa od svoje prethodnice, osim što će sa Silviom moći dane kratiti razgovorima o politici, pasionirana je navijačica njegovog nogometnog kluba ‘Milan’, tako da im tema posve sigurno neće nedostajati.