Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Hrvatska policijo, svaka vam čast! Šteta samo što ove ilegalce, eu-parlamentarce, niste još i pošteno ispendrečili!

Autor:

Kategorija:

Hrvatski policajci pokazali su provokatorima – talijanskim socijal-demokratskim zastupnicima u Europskom parlamentu i psićima-novinarčićima koji su skakutali oko njih, kako se čuva hrvatska granica!


EU parlamentarci iz Italije, redom iz lijevog bloka, praćeni ‘svojim’ medijima i na poziv ‘nevladinih udruga’, došli su u BiH, uz granicu s Hrvatskom kao bi se ‘osobno uvjerili u tvrdnje da hrvatska policija nehumano postupa s ilegalnim migrantima’ koji na silu žele ući na naš teritorij.


Kako su se proveli, možete vidjeti na priloženom videu, a list ‘Avvenire’ o svemu donosi i opsežnu priču tvrdeći kako su ‘prvi put u povijesti Europske unije četvero EU parlamentaraca potjerani od policije’!
“Došlo je na trenutke do visokih tenzija u šumi na teritoriji Republike Hrvatske gdje je su podpredsjednik EU komisije za ljudska prava Pietro Bartolo i troje njegovih kolega iz ‘demokratsko-socijalističke grupe’ uhvaćeni i spriječeni u prolasku do mjesta s kojeg ‘migrante i tražitelje azila’ hrvatska policija vraća natrag u BiH“, zgraža se Nello Scavo, novinar tog medija.


Talijanske parlamentarce su, nakon dugih i beskorisnih pregovora vođenih čak i s hrvatskim veleposlanikom u Rimu Jasenom Mesićem, skupa s troje novinara naši policajci vratili 300 metara natrag, do granične linije.


Bilo je tu i naganjanja, no naši su momci bili na visini zadatka, pohvatali su i novinare i parlamentarce koji su na silu, kroz šumu i blato namjeravali na silu nezakonito preći hrvatsku graničnu crtu.


Naša je policija radila svoj posao pop zakonu – čuvala je našu granicu koja se ilegalno ne smije prelaziti – bez obzira je li riječ o poraženim ISIL-ovcima, nadobudnim EU parlamentarcima, ilegalnim migrantima iz Bangladeša ili švercerima droge ili oružja. Zakon vrijedi za sve jednako i premda je za očekivati diplomatsku ofanzivu na RH nakon ovog ‘incidenta’, iskreno se nadamo da će čelni ljudi ove države stati iza policijskih službenika.
Normabel.com će budno motriti na sve što će se zbivati narednih dana i budu li i na koji način policajci – heroji bili šikanirani jer su radili svoj posao, javno ćemo to dizati na sva zvona. Vjerujemo da do toga neće doći, da će vrh MUP-a i države ipak pokazati da nisu samo lutke na koncu briselskih birokrata.

Pročitajte više

Povezani članci