Home EU HRVATSKE SU NAS VLASTI OPLJAČKALE, PROGNALE, SADA BI NAS I PRODAVALE KAO STOKU I NA KRAJU NAM OGULILI KOŽU!

HRVATSKE SU NAS VLASTI OPLJAČKALE, PROGNALE, SADA BI NAS I PRODAVALE KAO STOKU I NA KRAJU NAM OGULILI KOŽU!

0
HRVATSKE SU NAS VLASTI OPLJAČKALE, PROGNALE, SADA BI NAS I PRODAVALE KAO STOKU I NA KRAJU NAM OGULILI KOŽU!

IGOR BUTCH ŠTANFEL: DEVIZNA DOZNAKA

Ponašali su se prema nama kao prema stoci, a sad su nas smradovi i prodali kao stoku. Za 500 eura po grlu. I još im je malo.

Mainstream novine su prije neki dan objavile da se Hrvatska vlada isciganila da dobije 500 eura za svakog iseljenika (čitaj ekonomskog prognanika) od EU i da nisu zadovoljni jer su ONI uložili 50 000 eura u njegovo obrazovanje i da to nije baš pošteno.

Igor Butch Štanfel prognan je iz Hrvatske i rodnog Zagreba lucidnom gospodarskom politikom vlasti u RH u zadnjih 20 godina. Utočište je prvo pronašao na Novom Zelandu, no nakon nekog vremena nostalgija ga je natjerala natrag, u Domovinu. Iz koje je, ubrzo ponovo prognan i sada živi i radi u Njemačkoj.

Igor Butch Štafnel: Stalni dopisnik normabel.com za Njemačku

Prvo salva uvreda sa moje adrese… gamad, izdajnici vlastitog naroda…da je netko uložio 50 000 eura u moje obrazovanje vjerujte mi na riječ sigurno ne bih u Njemačkoj klečao na parketu, Slavko ne bi pao sa skele, a Koraljka ne bi čistila tuđe stanove u Austriji. Ponašali su se prema nama kao prema stoci a sad su nas smradovi i prodali kao stoku.

Za 500 eura po grlu.

No sve je ovo samo dio puno većeg plana koji je počeo u prošlosti, nastavlja se u sadašnjosti a završit će se u bliskoj budućnosti.

Prvo su nas pretvorili u ekonomske prognanike, potom nas prodali za 500 Eura po grlu – a sad bi nam i kožu ogulili

Nije bitno koji su na vlasti, crveni ili plavi… Sva govna isto smrde. Prvo su popljačkali i prodali sve što se moglo. Nije im bilo dosta. Zatim su popljačkali hrvatski narod doslovno im ulazeći u novčanike i čupajući ušteđevinu iz čarapa. Ostavili su nas da kopamo po kontejnerima i još nas uvjeravali da je to za naše dobro. Kad su nas skoro ubili glađu pojavila se nova opcija, ušli smo u EU.

EU ima love, kako tu lovu uzeti? Jednostavno…uzmi narodu još i ono zadnje…uzmi mu ponos i nek odjebe iz vlastite domovine, iz vlastite kuće, sa vlastite njive.

Zašto?

Iz dva razloga. Prvi je da smanjiš broj nezaposlenih na rekordnu razinu s kojim podacima ćeš se kurčiti u predizbornoj godini, a drugi je puno suptilniji.

Prosječni hrvatski emigrant na pameti ima tri stvari. Bog, domovina i obitelj. Na obitelji je pik.

Izbacio si iz države prema službenim podacima 300 000 ljudi…svi oni šalju lovu doma…. starcima, braći i sestrama, prijateljima. Prema službenim podacima Eurostata samo u 2018. godini smo mi kojima treba oduzeti pravo glasanja dijaspore u Hrvatsku poslali 1.73 milijarde eura!

Za one kojima je teško računati to je 13 milijardi kuna bez onog što potrošimo na praznicima i platimo zaostale rate kredita. Tu se cifra penje na 2.5 milijardi eura. Godišnje!!

Ni to nije dosta,treba još…

Ako svaki Hrvat u inozemstvu uštedi mjesečno između 300 i 500 eura kroz 5 do 7 godina dolazimo do cifre od 20.000 do čak 40.000 eura! Naravno, i to im treba oteti.

Tu kreće čitava mašinerija – od Ureda predsjednika, Vlade i Hrvatskog sabora do mainstream medija sa čijih naslovnica vrište naslovi poput:  “Oni su nova Hrvatska!”. “Oni su se vratili i uspjeli!”. “Vratite se, doma je Švicarska”…

Sve do starice majke koja kroz suze govori: “Vrati se sinko, gorak je kruh u tuđini”.

Čak ti bivša predsjednica nudi da igraš igrice ne kompu i dobiješ 8000 eura mjesečno.

Što radi hrvatski ekonomski prognanik?

Vraća se… I prije nego li je uopće i počeo posao –  opljačkan je. Jer je kroz godine zaboravio da su mito, korupcija i nepotizam stvar prestiža u Hrvatskoj i da ono što je krvavo uštedio u inozemstvu završava u džepovima govnara koji vode ovu državu.

Na kraju ostaje bez love, u začaranom krugu. Ali na njega ćemo se vratiti na kraju teksta.

Za one druge ‘proklete izdajničke hulje’ poput mene koje su nasjele na tu foru jednom, pa su ih opet oderali do te mjere da su ponovo bili prisiljeni otići van i sada više ne žele dragovoljno ‘našim’ vlastodršcima predati svoju krvavo zarađenu ušteđevinu, smišljen je pakleni plan.

Svaki Hrvat koji je stekao inozemnu mirovinu će zakonski biti opljačkan porezom od 30%!

Da dragi moj. Mislio si se vratiti s 1000 eura mirovine uživati u starosti? E nećeš!

Njima…onima koji su te potjerali odavde u tuđinu i još prodali za 500 eura ćeš do kraja svog jebenog života davati još 300 eura.

Ah da… Što sa onima koji su se vratili, popušili lovu i ostali?

Oni nek se jebu.. Doslovce… Treba dignuti natalitet da se za 20-30 godina može prodati i opljačkati nova generacija Hrvata.