Home EU I austrijsko ‘NE’ Briselu i Sorosu!

I austrijsko ‘NE’ Briselu i Sorosu!

0
I austrijsko ‘NE’ Briselu i Sorosu!

Austrija odlučno odbija nastavljati primati ‘tražitelje azila’ u svoju državu unatoč snažnom pritisku grupacije od 150 ‘nevladinih udruga’ iza kojih stoje i neke institucije EU, priključujući se tako Poljskoj, Češkoj i Mađarskoj koje su, za razliku od Hrvatske rekle svoje jasno ‘NE’ novim migrantima.

‘Ne znači – ne!’, rekla je Claudia Türtscher, glasnogovornica austrijskog Ministarstva vanjskih poslova kojem je na čelu Alexander Schallenberg, član ‘Austrijske narodne stranke’ premijera Sebastiana Kurza, Kronen Zeitung.

Očitovala se tako na već ranija upozorenja austrijskog premijera koji je odbio primanje u zemlju ili njezin teritorij kao ‘prolazni’ za bilo kojeg novog migranta od onih koji su ‘zapeli’ u Grčkoj.

 ‘Milijuni ljudi mogli bi krenuti put Europe ukoliko popusti granica Turske i Grčke ili ako oni dobiju signal ‘od nekoga’ da mogu proći’, kazao je Kurz prošlog mjeseca optužujući turskog predsjednika Erdogana za ‘napad na Europsku uniju’.

I Karoline Edtstadler, austrijska ministrica za EU izjavila je prošlog tjedna kako njena država odbija ponavljanje stanja iz 2015. i 2016. godine kada su njemačka kancelarka Angela Merkel, kao i čelništvo EU iz Brisela, prisiljavali sve zemlje članice da prihvate ‘svoje kvote’.

‘Austrija je odlučno protiv bilo kakvog novog pokušaja slične politike prema azilantima’, kazala je.

I Austrija se tako priklonila državama poput Poljske, Češke i Mađarske koje se odupiru nalozima iz Brisela i koje odbijaju prihvatiti migrante.

Kako smo jučer izvjestili, za razliku od Austrije, Poljske, Češke i Mađarske, čija su vodstva čvrsto riješila poslušati mišljenje naroda kojima su na čelu i oduprti se nalozima iz Brisela i ‘nevladinih udruga’ iza kojih stoje brojni sakriveni interesi i novac, hrvatski premijer Plenković prihvatio je ‘sugestiju’ Marije Pejčinović Burić koja je iz Ministarstva vanjskih poslova RH instalirana na mjesto ‘generalnog sekretara Vijeća Europe’ o prihvaćanju ‘migranata – maloljetnika bez pratnje’ što u praksi znači da se Hrvatska potpuno odmiće od ostalih Srednje-eurospkih država koje štite svoje teritorije i priklanja u potpunosti zapovjedima iz Brisela, te ‘sugestijama’ tipova poput Alexandra Sorosa, sina notornog miljardera Georga Sorosa koji svojim, na mutnim špekulacijama stečenim novcem financira većinu tih ‘nevladinih udruga’ koje sada uznevjereno vrište pozivajući europske zemlje da otvore svoje granice milijunima novih došljaka s Bliskog istoka, Afganistana, Pakistana, Bangladeša, Sjeverne i Subsaharske Afrike…