Home Ostalo Ispred zgrade KGB-a prodaju korona virus

Ispred zgrade KGB-a prodaju korona virus

0
Ispred zgrade KGB-a prodaju korona virus

U baru ‘Razvedka’ (‘Špijunaža’ op.a.) u Ljubjanki, središtu Moskve, točno preko puta sjedišta ruske tajne službe FSB, nekadašnjeg KGB-a, prodaje se koronavirus prenosi Komsomolayska Pravda

‘Razvedka’, bar uređen u militarističkom stilu, lansirao je novi hit – koktel ‘Koronavirus’, a posjetitelji bara u ovo razdoblje panike zbog epidemije, koktel naručuju radije nego ‘Sex on the Beach’. Sastav ‘Koronavirusa’ je, naravno, ‘vojna tajna’.

Po naručivanju, barmen s kirurškim rukavicama i zaštitnom maskom priprema veliku čašu punu leda. Potom medicinskim špricama iz šest čaša isisava ‘tajne sastojke’, da bi se napunjene injekcije zatim zabile u ledom napunjenu čašu. Gosti, koji na ruke također navlače kirurške rukavice, slijede upute barmena ‘epidemiologa’: Prvo se prazni i ispija zelena tekučina – koja sadrži koronavirus, a poslije nje crvena u kojoj je vakcina.

Klinička ispitivanja, donosi ‘Komsomolska Pravda’, bila su uspješna, nitko od barmena koji su radili na pronalasku koktela nije se zarazio, a nisu ni zabilježeni slučajevi infekcije nakon upotrebe.

Naš dvostruki špijun ipak nam je uspio dojaviti neke od glavnih sastojaka – apsint, limunov sok, liker od mente, maline…

Do sada nisu zabilježeni nikakvi negativni popratni efekti osim, u slučaju predoziranja, teški jutarnji mamurluk.