Home Izdvojeno Izrael u šoku! Raste broj teško oboljelih koji su primili prvu dozu cjepiva protiv COVID-a!

Izrael u šoku! Raste broj teško oboljelih koji su primili prvu dozu cjepiva protiv COVID-a!

0
Izrael u šoku! Raste broj teško oboljelih koji su primili prvu dozu cjepiva protiv COVID-a!

Javnost, građani, imaju ustavno pravo biti informirani o svemu što se tiče njihovih života, posebno ukoliko bi zbog nepotpune informiranosti njihovi životi mogli biti ugroženi! Bez obzira, svidjelo se to onima vladaju nama i onima koji vladaju njima. Te posebno onima koji poput mitološke troglave zvijeri Kerbera koja je čuvala ulaz u pakao, režeći bdiju i paze da se javnosti prezentira samo jedna ‘istina’ – mainstream medijima!


Portal normabel.com nije, pokazali smo to već nebrojeno puta, dio te ‘medijske pretorijanske garde’. Stoga, usprkos ‘gebelskovskoj’ propagandi koja građane gura pred šprice s cjepivom koje nije dovoljno ispitano, želimo javnost informirati i o ‘mračnoj strani cijepljenja’.
Naime, Izrael koji se diči najvećom procijepljenošću na svijetu, a planirali su do konca siječnja cijepiti 100% stanovništva, zatresao je skandal kada je ustanovljeno kako je čak 17% teških slučajeva Covida ustanovljeno kod cijepljene populacije, nego kod one koja preza od cjepiva!

Naši prijatelji s portala ‘Logično’ donose još neke zanimljive detalje


Kako donosi naš medijski partner, portal logicno.com, novinarka Julia Ganansia, izraelske televizija i24 News se javila iz Tel Aviva gdje su vlasti u panici jer među teško oboljelima ima više cijepljenih. Zdravstvene vlasti pozivaju svoje građena da budu oprezni, iako su primili prvu dozu “efikasnog” cjepiva. Postavlja se logično pitanje, čega se narod treba bojati? Cjepiva ili virusa?

Screenshoot: Voutube/BMF TV


Izraelske vlasti nisu precizirale. “Covid svjetski šampion” Izrael je cijepio 2 milijuna osoba mRNA cjepivom tvrtke Pfizer/BionTech.
I, premda smo i partneri i prijatelji, ipak smo i sami provjerili tu vijest i ustanovili da je točna. Izvještaj o tome (još uvijek, dok ga kerberi ne maknu) se može pogledati na Youtube kanalu francuske televizije BFM TV.

https://www.youtube.com/watch?v=uTxJwtUkDcE
Julia Ganansia javila se iz Tel Aviva


Ponavljamo, ne nagovaramo nikog da se cijepi ili ne cijepi. Cilj nam je našim čitateljima pružiti informacije iz raznih izvora koje su međusobno u suprotnosti, a vi ste dovoljno pametni da zaključke izvučete sami.