Home EU LOGIČNO OBJAŠNJENJE: ŠVEDSKI MINISTAR POLICIJE OBJASNIO ZBOG ČEGA MLADI IMIGRANTI PONIŽAVAJU ŠVEDSKE VRŠNJAKE

LOGIČNO OBJAŠNJENJE: ŠVEDSKI MINISTAR POLICIJE OBJASNIO ZBOG ČEGA MLADI IMIGRANTI PONIŽAVAJU ŠVEDSKE VRŠNJAKE

0
LOGIČNO OBJAŠNJENJE: ŠVEDSKI MINISTAR POLICIJE OBJASNIO ZBOG ČEGA MLADI IMIGRANTI PONIŽAVAJU ŠVEDSKE VRŠNJAKE

Pišanje po prebijenim žrtvama je uzrokovano i možebitnim nedostatkom roditeljske ljubavi, pogreške u odgoju, nemogućnosti boljeg obrazovanja…

‘Mladi koji vrše sadističke i ponižavajuće pljačke nad drugim mladima i ponižavaju ih, zapravo to rade jer se osjećaju beznadno’, izjavio je švedski ministar unutarnjih poslova Mikael Damberg, objasnivši tako zagonetku o novom ‘modnom trendu’ koji je u Švedskoj zahvatio mladu populaciju doseljenika u tu skandinavsku državu – donosi NyheterIdag. Na našem smo portalu normabel.com neki dan objavili tekst o novom trendu – migrantske bande hvataju mlade Šveđane, pljačkaju ih, pretuku, a na kraju uz rasističko vrijeđanje zapišavaju dok ovi leže u krvi i sve to snimaju mobitelima, da bi se potom pohvalili svojim pothvatima na društvenim mrežama.

http://normabelcom.wwwnl1-sr3.supercp.com/svedska-nova-moda-kojom-migranti-zlostavljaju-mlade-svedane/

Ekspresno se oglasio ministar unutarnjih poslova i uznemirenoj švedskoj javnosti do koje je, unatoč strogo kontroliranim mainstream medijima, putem ‘gerila medija’ kao što je i naš, doprla ta vijest.

Švedski ministar unutarnjih poslova, pokušavajući minorizirati alarmantno stanje u resoru za koji je nadležan, dodao je i moguće druge razloge za takvo ponašanje mladih neautohtonih ‘Šveđana’. Pa je naveo i možebitni nedostatak roditeljske ljubavi, pogreške u odgoju, nemogućnost boljeg obrazovanja…

Sve te tužne činjenice rezultirale su dakle time da mladi tamnoputi novopečeni Skandinavci svoje plavokose i plavooke vršnjake tuku, pljačkaju, pišaju im po licu i nazivaju ‘jebenim, odvratnim Šveđanima’! Logično, zar ne?