Home Izdvojeno Mainstream mediji se uzjogunili – zbog vlastitih laži napadaju nezavisne medije koji ih raskrinkavaju!

Mainstream mediji se uzjogunili – zbog vlastitih laži napadaju nezavisne medije koji ih raskrinkavaju!

0

Grubo manipuliraš javnim mnijenjem sijući strah od bolesti i smrti, uvjeravaš javnost u laž koju si sam iskonstruirao kako bi opravdao nacističke metode uvođenja policijskog sata, a kada te raskrinkaju, prijetiš tužbom za narušavanje ugleda, časti i dobrog glasa!!!
Znamo, zvuči nenormalno, ali na hrvatskoj mainstream- media sceni ionako je, već dugo, puno toga nenormalno.
Najnovija priča nema izravne veze s portalom normabel.com, no ima itekako s našim medijskim partnerom, portalom logično.com od kojeg je RTL Hrvatska ultimativno zahtijeva da objavi demanti teksta o njihovom prilogu, te najavljuje tužbu zbog narušavanja ‘ugleda, časti i dobrog glasa’. A sve zato jer su kolege s portala logično.com prokomentirali prilog u informativnom programu i na internet portalu te televizije u kojem se bezočno laže o navodnim ‘masovnim grobnicama u Sarajevu’ u koje se ukapaju preminuli od, u BiH pomahnitale ‘pandemije koronavirusa’, a ‘dramatičnost situacije’ u prilogu je dodatno ilustrirana snimkama iz zraka sarajevskog groblja Vlakovo.


Nakon što je portal logično.com raskrinkao propagandu laž RTL-a, vijest je ubrzo ‘nestala’ s njihovih mrežnih stranica, no prije toga, kao činjenicu, prenijeli su je portali sličnog profila poput ’24sata’ i ‘Net.hr’, te je tako postala viralna, posijavši dodatnu paniku i strah ionako već traumatiziranoj javnosti. Toliku da su iz, donedavno, normalne BiH, ljudi u panici počeli odlaziti i u Srbiju ‘pod iglu’.
Čak je, teška srca, prisiljen bio reagirati i notorni Faktograf demantirajući vijet RTL televizije, no nisu mogli, a ne istaknuti kako je riječ o “propustu“ RTL-a koji su iskoristili dezinformatori s portala Logicno.com, koji je po Faktografu, jedan od glavnih izvora antivakserske propagande u javnom prostoru!

Čak je i notorni Faktograf bio, teška srca, prisiljen demantirati RTL, no njihovu lažnu propagandu i manipulaciju nazvali su – propustom!


Drugim riječima, Faktograf očitu dezinformaciju, laž i propagandu RTL-a naziva “propustom“, a one koji su na taj fake news ukazali – dezinformatorima. Mašala Faktografi.