Home Are You Syrious? MLADI MIGRANTI U ŠVEDSKOJ PREBIJAJU I DJEVOJKE!

MLADI MIGRANTI U ŠVEDSKOJ PREBIJAJU I DJEVOJKE!

0
MLADI MIGRANTI U ŠVEDSKOJ  PREBIJAJU I DJEVOJKE!

Na snimci se vidi plavokosa švedska djevojka koju mladi migranti, korisnici socijalne pomoći koju im plaćaju i djevočini roditelji, nogama i šakama jadnici nanose teške ozljede, dok ih ‘redatelj i snimatelj’ povicima potiče da joj polome rebra!

U Švedskoj, sve po starom – viralan je postao video uradak koji su ‘kreativni’ doseljenici postavili na popularnu društvenu mrežu Snapchat, a prenio ga portal Samhällsnytt.

Na snimci se vidi plavokosa Šveđanka koju grupa tamnoputih doseljenika brutalno ‘cipelari’ i šakama udara u lice.

‘Kamerman’ koji je njihov ‘umjetnički performace’ ovjekovječio i postavio na društvenu mrežu, stanoviti Hussein, može se čuti na snimci, svoje prijatelje potiče povicima ‘Ubij ju! Wallah!’, ‘Polomi joj rebra!’…

Video je, naravno, uznemirio domicilno švedsko stanovništvo koje ovakve prizore gleda gotovo svakodnevno. One koje nazivaju desnima razljutio je dodatno. Naime, doseljenici u Švedsku uživaju prava poput izdašnih socijalnih pomoći u novcu, besplatnom stanovanju, hrani…, a za uzvrat, Šveđani koji od svog poreza financiraju sve to skupa, dobivaju od njih zahvalu na ovakve, a nerijetko i puno brutalnije načine.

No razljutila se i libaralna ljevica! Ne toliko zbog prebijene i ponižene djevojke, već stoga što bi video, kako smatraju, mogao izazvati netrpeljivost prema migrantima. Što je, naravno, nedopustivo i puno opasnije od ovakvih zabava za dokone mlade doseljenike. Vladajući socijal-demokrati video su iskoristili kako bi napali oporbu koja se protivi masovnim migracijama i traži odlučniju reakciju represivnog aparata i pravosuđa u ovakvim slučajevima, da ovakve situacije koristi u političke svrhe, kako bi migrante pokazale ‘u negativnom svjetlu’!