Home EU VELIKA BRITANIJA: NA SUĐENJU BRATU MANČESTERSKOG BOMBAŠA IZNESENE NOVE ČINJENICE

VELIKA BRITANIJA: NA SUĐENJU BRATU MANČESTERSKOG BOMBAŠA IZNESENE NOVE ČINJENICE

0
VELIKA BRITANIJA:  NA SUĐENJU BRATU MANČESTERSKOG BOMBAŠA IZNESENE NOVE ČINJENICE

Financirali su ubijanje vlastite djece!

Komponente za izradu ubojite naprave kupljene su bankovnom karticom njihove majke Samie kojoj je, unatoč tome što je napustila Englesku i vratila se u Libiju, na svoj račun primala socijalnu pomoć u mjesečnom iznosu od oko 2000 funti sterlinga, tj. oko 2500 eura!

U samoubilačkom terorističkom napadu koji je izvršen 22. svibnja 2017. godine u Manchesteru, radikalni islamist Salman Ramadan Abedi detoniravši razornu eksplozivnu napravu ubio je 22-oje tinejdžera i njihovih roditelja, a ranio njih još 139-ero. Odgovornost za taj napad dan kasnije preuzeo je ISIL.

Eksplozivnu napravu Salman je detonirao ispred vrata u Arene iz koje su upravo nagrnuli mladi sa koncerta američke pjevačice Ariana Grande, a dijelove za izradu improvizirane eksplozivne naprave Abedi kupio je novcem dobivenim za socijalnu pomoć! Njegova je obitelj, doseljena iz Libije u Veliku Britaniju u kojoj su rođeni on, njegova sestra i brat Hashem koji je osumnjičen za pomaganje Salmanu, a upravo na suđenju Hashemu sudsko je vijeće ovog tjedna, donosi Independent, imalo prilike čuti i vidjeti dokaze kako su komponente za izradu ubojite naprave kupljene bankovnom karticom njihove majke Samie kojoj je, unatoč tome što je napustila Englesku i vratila se u Libiju, na svoj račun primala socijalnu pomoć u mjesečnom iznosu od oko 2000 funti sterlinga, tj. oko 2500 eura!

I sam terorist Salman dobivao je od države pozamašne iznose u obliku studentskih kredita.

Sudu su podastrti svi bankovni izvodi iz kojih je razvidno kako su britanski porezni obveznici izdašno financirali obitelj Abedi, a kao zahvalu za pružanje utočišta i lagodan život, najmlađi sin priredio im je krvavi pir. Britanski porezni obaveznici dobili su uistinu ubojiti povrat poreza.