Utorak, 4 listopada, 2022

Ne budimo goveda! Ne dajte se manipulirati! Mainstream mediji krepavaju, ovo su im posljednji trzaji!

Autor:

Kategorija:

Znate li što je brunda? Ne znate? Pa to zna svaki veterinar, čak i veterinarski tehničari… Iako ne znaju niti oni što je brunda, koriste se njome političari na vlasti i njihovi psi – mainstream mediji:
“Brunda je jednostavna naprava kojom se životinji zadaje lokalna bol da bi joj se odvratila pažnja od određenog zahvata na tijelu“.
Slikovitije, riječ je o metalnoj štipaljci koja se konju ili govedu, stavlja u nozdrve ili, pak, štap s omčom koji se stavlja životinji na usnicu ili ušku te joj se njome dok je, zarobljena, sputana, zadaje bol na način da se zateže do granice izdržljivosti. I dok se jadan konj ili krava pate od novonastale boli, veterinar u miru obavlja druge zahvate poput, šivanja rana, njihova obrada i slično.


Je li sada jasnije? ‘Brundaju’ nas neprestano, skreću nam pozornost s tema koje su im neugodne, viču ‘drž’te lopova!’, ‘okreću pilu naopako’, ‘spinaju’… Ukratko, smatraju nas krdom goveda. Kada ste zadnji put pročitali u mainstreamu nešto o aferi Janaf? Ili o vjetroelektranama? O koncesijama za istraživanje plina i nafte?
Da budemo slikovitiji: zbog odbacivanja glasovanja u Saboru o ukidanju harača koji ni za što od poduzetnika ubire HGK čiji uhljebnici hlade stražnjice u Dubajiu, ubijaju nosoroge i zebre po Africi ili sakupljaju skupe umjetnine, oporba je napustila sabornicu, a zbog bolesti jednog zastupnika vladajuće koalicije nije bilo dovoljno ručica za kvorum. I odmah je ‘govedima na gubicu stavljena brunda’!


Štipa se govedima gubice pričom kako je ‘oporba protiv pomaganja postradalima od potresa’, svi mainstream mediji vrište o tome, a od silnog se vrištanja ne čuje više ništa o aferi ‘kaj bi štel biti’, o Janafu, o umjetnoj nestašici veterinarskog fajzerovog cjepiva (kojeg je, gle čuda, za Capaka ipak bilo dovoljno), o tome kako je u jeku ‘brundanja’ koronom država poklanjana stranim kompanijama…

Pojeo vuk magarca? Klub opet radi, momci na slobodi, a vi se rajo zabavljajte s drugim stvarima…


Nemojmo biti goveda! Jači smo od njih! Više nas je! Nemojte dozvoliti da vas ‘brundaju’ glupostima, pa da vam, dok vam mašu krpom pred nosom, s druge strane guraju klistire u stražnjice…


Pročitajte više

Povezani članci