Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

Njemačka opet otvara koncentracione logore – sada ih zovu ‘korona-zatvori’! Čeka li to i nas?

Autor:

Kategorija:

Tko prekrši najnovija pravila nametnuta zbog ‘pandemije’ koronavirusa u Njemačkoj, moga bi završiti i u kovid-zatvoru, kako mainstream popularno zove konclogore za neposlušne. Deja vu!


A pravila su, između ostalih poput zatvaranja škola, vrtića, trgovina u kojima se ne prodaju najnužnije namirnice, rada od kuće i zabrana konzumacije alkoholnih pića na javnim mjestima, obavezno nošenje posebnih FFP2 maski… I privatni socijalni kontakti srezani su na minimum – u posjet prijateljima kući ili u stan smije ući samo jedna osoba! Na otvorenom je zabranjeno približiti se drugoj osobi na manje od metar i pola udaljenosti Posebne FFP2 maske ipak se ne moraju nositi na otvorenim površinama, ondje su dozvoljene ‘obične’ medicinske maske koje moraju prekrivati nos, usta i dio lica.

Mainstream mediji u orgazmičkom transu objavljuju reportaže iz zatvora pripremljenih za neposlušne, oduševljeni idejama i planovima svojih vlastodržaca


Diljem Njemačke otvoreni su i posebni zatvori za prekršitelje ovih pravila, a sve više Nijemaca buni se protiv lockdowna i nametnutih restrikcija poput onih na subotnjim prosvjedima u središtu Berlina. Kako su se građani proveli, možete pogledati na ovom linku. Policija je u Berlinu u subotu tukla demokratski, ne kao istog dana u Rusiji.
Korona-zatvori ograđeni su visokim žičanim ogradama s žilet žicom, na ćelijama su prozori okovani rešetkama…

Mutti Merkel svoju vladavinu namjerava okončati zapisujući se u povijest uz rame s nekim prethodnicima


Uznici za sada imaju pravo na gledanje TV programa, a čak su im još uvijek dozvoljeni i mobiteli. Kako se kažnjavaju eventualni pokušaji bijega, pucaju li stražari na bjegunce, nismo uspjeli saznati. No svakako valja pratiti trend koji nameće kancelarka na odlasku. Prvo u Njemačkoj, ali za očekivati je da će je slijediti i ostale zemlje članice EU. Barem one čiije vlasti skaču u ‘stav mirno’ samo na spomen njenog imena. A koje su to, znamo svi vrlo dobro.

Pročitajte više

Povezani članci