Home OGLAŠAVANJE

OGLAŠAVANJE

MARKETING I OGLAŠAVANJE

Sustav oglašavanja na našim stranicama uspostavlja, vodi, naplaćuje i administrira partnerska tvrtka Spine ICT. Prilikom traženja ponuda i definiranja gdje i na koji način želite da se vaš oglas prikazuje, kao i vremenske rokove prikazivanja oglasa na predviđenim oglasnim pozicijama molimo vas da definirate u korespodenciji s navedenom tvrtkom.

Normabel.com ne uređuje način oglašavanja tako da osim putem predviđenog kanala komunikacije, od redakcije normabel.com nećete moći dobiti odgovor ili realizaciju ugovora o oglašavanju. 

oglasna zona a

Oglasna zona A nalazi se na naslovnoj stranici u prostoru koji se prvi prikazuje pri otvaranju stranice normabel.com. A zona podijeljena je na slijedeće pozicije:ZATRAŽITE DETALJE ILI NARUČITE OGLAŠAVANJE

oglasna zona b

Oglasna zona B odnosi se na pozicije pri pregledu kategorije novosti – npr. klikom na kategoriju novosti “Hrvatska” prikazuje se lista objava koji pripadaju toj kategoriji – oglasne jedinice koje se prikazuju ispod navedenih zona naplaćuju se 500 Hrk mjesečno.


ZATRAŽITE DETALJE ILI NARUČITE OGLAŠAVANJE

oglasna zona c

Oglasna zona C odnosi se na oglasne jedinice prikazane unutar samog članka – kao i iznad – te sa bočnih strana samog članka. 


ZATRAŽITE DETALJE ILI NARUČITE OGLAŠAVANJE