Home EU ŠVEDSKA: NOVA MODA KOJOM MIGRANTI ZLOSTAVLJAJU MLADE ŠVEĐANE

ŠVEDSKA: NOVA MODA KOJOM MIGRANTI ZLOSTAVLJAJU MLADE ŠVEĐANE

0
ŠVEDSKA: NOVA MODA KOJOM MIGRANTI ZLOSTAVLJAJU MLADE ŠVEĐANE

Žrtvu opljačkaju, pretuku, zapišaju, a sve snimaju i objavljuju na internetu!“

Švedskog su tinejdžera dva tamnoputa razbojnika prvo pretukla, potom urinirala po njemu prisililivši ga da sa sebe skine svu odjeću nazvajući ga ‘jebeni odvratni Šveđanin’. Videozapis svog ‘herojskog’ djela nakon toga su i postavili na internet.

‘Njemačka i Švedska se spotiču jedni preko drugih tko će se bolje samouništiti’, prokomentirao je tekst s portala o novoj ‘terapiji’ za osuđene silovatelje u Njemačkoj – odvođenje u bordele da ih se, valjda, uvjerilo kako se spolni odnos sa ženom može obaviti i bez njenog vrištanja, otimanja, bez toga da ju prethodno, ukoliko preglasno zapomaže, moraš šakom razbiti zube da zašuti, Dom Morgan, naš dopisnik iz SAD-a.

Na stranu što je upravo to ono što njih veseli, jer ‘ratni plijen’, čime žene, djevojke i djevojčice smatraju novi osvajači Europe, koji su većina seksualnih prijestupnika, nije pravi ‘trofej’ ako se prelako ‘osvoji”. Liberalni političari, socijal-demokrati, zeleni, feministkinje, zaštitnici multikulturalnosti, ljudskih prava– ukoliko se odnose samo na skupine koje oni odaberu, i ostali ‘progresivni’ političari, aktivisti i novinari, koji stvarno vladaju još uvijek najbogatijim zapadnoeuropskim državama brinu i o tome da se domicilno stanovništvo ‘ne uznemirava’ vijestima o zločinima koje čine novopridošli u njihove zemlje.

Tako je ispod radara mainstream medija prošao i novi trend u Švedskoj – maltretiranje školske djece – u pravilu malih Šveđana i Šveđanki, koje njihovi vršnjaci ili stariji doseljenici, ne samo da tuku, pljačkaju, siluju, ponižavaju…, već su sada, kada su izgleda frustrirani činjenicom da vlast ne reagira na njihovo orgijanje, otišli i korak dalje – žrtve brutalno, nakon svega ponižavaju tako da, nakon svega, uplakano, prebijeno i opljačkano dijete naprosto grupno zaliju mokraćom. Da oprostite, popišaju se po svojoj žrtvi. Baš poput divljih životinja koje zapišavanjem označavaju svoj teritorij.

‘Stranci – pljačkaši, pišaju u usta tinejdžera izvikujući rasističke parole’, naslov je teksta u kojem Voice of Europe, otkriva najnoviji trend u toj skandinavskoj državi.

‘Pljačkanje djece i mladih postalo je sve učestaliji i ozbiljniji trend u Švedskoj’, prenosi VOE izjavu policijske inspektorice Susanne Thonberg iz Thonberga kraj Stockholma koju je dala švedskom radiju.

‘Oni ne samo da maltretiraju i opljačkaju svoje žrtve. Nakon svega, odvode ih u šume ili u parkove i onda ih, naprosto, zapišaju’, objašnjava inspektorica.

Posljednjih se godina, što se poklapa s masovnim dolaskom migranata, broj pljački djece drastično povećao. Samo prošle godine prijavljeno je oko 2500 pljački nad maloljetnicima. Ovo – prijavljeno – namjerno ističemo budući da je ta brojka tek vrh ledenog brijega. Naime, većina žrtava u strahu od odmazde, ali još više iz straha od osude okoline – raznih nevladinih udruga i skupina koje javno one koji prijavljuju zločine migranata nad domicilnim stanovništvom ekspresno proglašavaju rasistima i ksenofobima. Tako u Švedskoj dolazi do apsurda da se djevojke plaše prijaviti silovanja migranata jer ih odmah napadnu feminističke udruge označujući ih kao rasistkinje, policija često obavlja ponižavajuće obrade žrtve, mediji ih čereče označujući ih za cijeli život, a njihovi zlostavljači najčešće budu neotkriveni i neosuđeni. A ako ih i pronađu, suđenja su po žrtve mučna, a kazne počiniteljima smiješne.

No vratimo se nasilju na djecom – ‘Tinejđeri se popišali po svojoj žrtvi i sve snimali mobitelima!’ – objavio je ‘Aftonbladet’, prenosi VOE.

Švedskog su tinejdžera dva tamnoputa razbojnika prvo pretukla, potom urinirala po njemu prisililivši ga da sa sebe skine svu odjeću nazvajući ga ‘jebeni odvratni Šveđanin’. Videozapis svog ‘herojskog’ djela nakon toga su objavili na Snapchatu!

Peter iz Stockholma izašao je iz metroa na stanici Björkhagen u i kada je gotovo stigao kući napala su ga dvojica stranaca rekavši mu kako imaju nož i pištolj, pokušavajući ga natjerati da podigne novac na bankomatu i kupi im obrok u obližnjem McDonalds-u’. Kada je odbio, odvukli su ga na groblje u blizini, teško ga pretukli.

‘Jedan od njih izvadio je penis iz hlaća i počeo mi pišati po licu dok sam krvav, previjajući se od boli, ležao na zemlji, a drugi je vrištao na mene. Ovaj koji je mokrio vikao je na mene da otvorim usta. Kako sam to odbio, snažno me je još jednom udario nogom u glavu!’,  Istovremeno je svojim mobitelom sve to snimao, izjavio je policiji na saslušanju 18-godišnji Peter dodavši kako su mu se napadači cijelo vrijeme smijali i nazivali ga ‘jebenim odvratnim Šveđaninom, kruvinim sinom’ i sl.

Zahvaljujući Peterovom opisu tamnoputih počinitelja, u roku od tjedan dana od napada ipak su uhićena su dva 16-godišnjaka. Suđenje je završeno, a presuda, koju s nestrpljenjem očekujem o, biti  će bjavljena 18. veljače. Jedan od okrivljenika optužen je već ranije za još tri slična zločina.