Home Are You Syrious? U Hrvatskoj prosvjed podrške Soroševom ‘BLM’ pokretu, u Londonu najavljen veliki prosvjed protiv ‘Antifa terorista’!

U Hrvatskoj prosvjed podrške Soroševom ‘BLM’ pokretu, u Londonu najavljen veliki prosvjed protiv ‘Antifa terorista’!

0
U Hrvatskoj prosvjed podrške Soroševom ‘BLM’ pokretu, u Londonu najavljen veliki prosvjed protiv ‘Antifa terorista’!

‘Inicijativa protiv policijskog nasilja i rasizma’ danas održava prosvjednu akciju solidarnosti s pokretom ‘Black Lives Matter’ u Zagrebu – a iz fantomske ‘Inicijative’ poručuju kako je cilje akcije iskazati solidarnost s pokretom ‘Black Lives Matter’ u SAD-u i tamošnjim prosvjedima protiv sustavnog policijskog nasilja, ali i skrenuti pozornost na lokalni kontekst – izvještavaju mediji i nevladine udruge, uglavnom oni koji se financiraju iz državnog proračuna ili su na platnim spiskovima stranih javnih ili manje javnih organizacija.

I novinarka na plaći iz državnog proračuna poziva na prosvjede


Lokalni kontekst im je bilo važno naglasiti budući da je u tijeku ‘specijalna operacija’ protiv hrvatske policije koja čuva naše granice od najezde ilegalnih migranata i u kojoj se ne biraju sredstva. Jedna ‘nevladina udruga’ koja prilično netransparentno siše novac iz državnog proračuna RH, ali ju obilato ‘ispod stola dohranjuju’ i strane agencije i organizacije, nedavno je DORH-u podnijela kaznenu prijavu protiv MUP-a RH zbog navodnog ‘mučenja i ponižavanja 33 osobe i njihovo nasilno i nezakonito protjerivanje iz RH u BiH’.
Tako, na valu, prosvjeda u SAD i nekim europskim državama, domaći ‘aktivisti’ pojačavaju juriš na državne institucije s ciljem da uzdrmaju i oslabe obranu hrvatskih granica.
Istovremeno, na zapadu su mnogima akcije takvih ‘aktivista’ prelile čašu strpljenja.

Prosvjed u Londonu najavljen je u subotu, 13. lipnja


Portal ‘Politicalite’ – najveći britanski ‘desni’ medij, kako se sami reklamiraju, najavljuje za subotu, 13. lipnja, masovne mirne demonstracije ‘desnice’ u središtu Londona kao odgovor na, kako se navodi: ‘napade na hrabru policiju, vandaliziranje znamenitosti u Velikoj Britaniji i divljanje Antifa terorista’!

U Londonu su BLM i Antifa napadali policiju i vandalizirali spomenike. Foto: Screenshot – ‘Politicalite’


Organizatori prosvjeda pozivaju sve, bez obzira na vjeru, boju kože ili seksualnu orijentaciju da dođu i podrže prosvjed.
‘Nadamo se da prosvjed može pridonijeti tome da se čuje i vidi kako postoji i druga strana, izbalansirati pristrano medijsko izvještavanje i reakcije na smrt kriminalnog razbojnika Georga Floyda, kojeg ekstremno lijevi Antifa prsvjednici u Velikoj Britaniji koriste za ostvarivanje svojih ciljeva. Ako ste siti toga da organizacija ‘Black Lives Matter’ bude u središtu pozornosti, ako ste siti toga da Antifa razbojnici razvaljuju našu povijesnu prijstolnicu, dođite u subotu u London, nosite zaštitne maske i držite se na udaljenosti od 2 metra jedno od drugog. Vrijeme je da se lijevima pošalje poruka: Ovo je NAŠA Britanija i ONI neće zaustaviti populističku revoluciju koja se događa na zapadu!’, stoji u pozivu na mirne prosvjede u Londonu.