Home Hrvatska Veliki Hrvatski uspjeh: Otkrili spremačicu koja je morala kupiti diplomu da čisti tuđa govna

Veliki Hrvatski uspjeh: Otkrili spremačicu koja je morala kupiti diplomu da čisti tuđa govna

0
Veliki Hrvatski uspjeh: Otkrili spremačicu koja je morala kupiti diplomu da čisti tuđa govna

Je l’ se ovo ne’ko zajebava? Je l’ ovo neki konačno duhoviti prank hrvatskih očajnih YouTubera? Nije. Najprije sam na portalu jednog žutog mainstream medija vidio strašni naslov, gori od španjolske gripe, kuge i lažnih preseravanja o ispražnjenim policama velikih dućana zbog corona panike.

Čitam i ne vjerujem: Policija je prijavila: ’15 godina je radila s krivotvorenom svjedodžbom koju je kupila’.

Je l’ se ovo ne’ko zajebava? Je l’ ovo neki konačno duhoviti prank hrvatskih YouTubera? Nije.
Čekam dio gdje bih vidio da je neki lažni astrofizičar, kemičar, biolog, matematičar. Kad ono – drama. Otkrili lažnu spremačicu!!! Jebem ti mater, govorim u sebi, otkad sirotinja mora kupovati diplomu da može držati metlu u ruci i džoger s kantom u kojem ga cijedi bez rukavica?

Jebo te, govorim sam sebi, zar mora imati diplomu da ima metlu? Pa ne leti na njoj da joj treba B i C kategorija i kod 95 !? I bogme, čitam ja dalje: kad ono uspjeh u borbi protiv kriminala! Hrvatska je opet pobijedila, ovaj put u pravednom domovinskom pravnom (ob)ratu.

Dolijala je neka jadnica koja mete, čisti, pere, za crkavicu.

Taman sam se smirio i otvorio drugi mainstream portal. Nakon mora histerično nategnutih vijesti o corona virusu, pa i o tome je l’ ćuke i mačke prenose taj virus, ide vijest:


Policija kazneno prijavila osobu zbog sumnje da je krivotvorila svjedodžbu


Bože dragi, fakat je ovo uspjeh. Konačno smo normalna zemlja, zajebavam sam sebe kad me već mediji zajebavaju.

To je to novinarstvo danas – nitko da pita koji će kurac diploma sirotici koja čistiti školu? I najvažnije pitanje: kakva smo to mi jebena država u kojoj spremaćice moraju kupovati diplome da bi “džogirale partvišem” i metlom?

A to što nam društvo ždere virus koji ubija srž ove zemlje, nema veze. Ko’ jebe čistačicu, ona je kriminalac. Živimo u zemlji u kojoj naše majke moraju kupovati diplome da bi u državnoj službi čistile tuđa govna, dok lažni vođe jedu kolače!

Besplatno.